مقالات

ثبت مکان در گوگل مپ

ثبت مکان در گوگل مپ

ثبت مکان روی گوگل مپ، امروزه یک امر واجب تلقی می شود. چرا که اکثر مردم در حال حاضر، مسیر یابی خود را با نقشه ها و نرم افزارهای مسیریابی انجام می دهند و شاید کمتر کسی را پیدا کرد که استفاده از تکنولوژی را در این زمینه نپسندد.پس حتما آدرس کسب و کارت رو روی نقشه گوگل ثبت کن.

ثبت مکان روی گوگل مپ

ثبت مکان روی گوگل مپ – مقدمه

ثبت مکان روی گوگل مپ، امروزه یک امر واجب تلقی می شود. چرا که اکثر مردم در حال حاضر، مسیر یابی خود را با نقشه ها و نرم افزارهای مسیریابی انجام می دهند و شاید کمتر کسی را پیدا کرد که استفاده از تکنولوژی را در این زمینه نپسندد. اگر نقشه های آنلاینی مثل گوگل مپ وجود نداشت، راه اندازی خیلی از سرویس ها و کسب کارها، از جمله تاکسی های اینترنتی ممکن نبود و این اتفاق خوب را مدیون تکنولوژی گوگل مپ هستیم. در گذشته بر خیابان بودن و در چشم بودن محل کسب و کار خیلی اهمیت داشت، چرا که پیدا کردن آدرس  همیشه کار سختی بوده و پس از پرسش از مردم مختلف، گاها حتی بیشتر گمراه شدیم. اما امروزه کسب و کارها به کمک شبکه های اجتماعی، وبسایت ها و… تبلیغ می شوند و برای یافتن آن ها کافیست، نام آن کسب و کار را در گوگل مپ سرچ کنید؛ فرقی نمی کند که چقدر مسیر دستیابی به آن ها پرت و پیچ در پیچ باشد، نرم افزارهای مسیریاب که همگی بر پایه نقشه گوگل هستند، شما را تا لحظه رسیدن به مقصد همراهی خواهند کرد، با ما همراه باشید.

مراحل ثبت سفارش خدمات وب سایت

مشاوره

مشاوره

تماس تلفنی و دریافت مشاوره جهت طراحی سایت مناسب با نیازمندی‌های شما

بررسی-نیازهای-سایت

بررسی نیازمندی‌ها

در این مرحله تمامی نیازمندی‌های کارفرما بررسی شده و مناسب با آن طرح پیاده سازی می‌شود

تحویل-وب-سایت

پیاده سازی و تحویل

بعد از پیاده سازی، وب سایت و ویدئوی آموزشی کار با پنل نیز تحویل می‌گردد

پشتیبانی-فنی-سایت

پشتیبانی فنی

بعد از تحویل وب سایت در صورت بروز مشکل، رایان وب پاسگوی تمام نیازهای شما می‌باشد

ثبت مکان روی گوگل مپ – آموزش

روش معمول آن هم از نوع بیزینس،  اقدام از طریق سرویس  Google my business می باشد، اما متاسفانه به دلیل تحریم های آمریکا علیه کشور عزیزمان، استفاده از این سرویس ممکن نمی باشد و در میان لیست کشورهایش، نامی از ایران دیده نمی شود. با این حال قادر نخواهیم بود که از این طریق اقدام کنیم، اما این پایان ماجرا نیست. راه دومی نیز وجود دارد که از طریق آن می توانید اقدام کنید و هر سرویسی که روی نقشه گوگل ثبت شده، از همین راه ثبت گردیده است. حال به آموزش گام به گام مراحل این کار می پردازیم.

ثبت لوکیشن در نقشه  مر حله اول

  1. ابتدا به اکانت جی میل خود ورود کنید. اگر اکانت جی میل ندارید، اقدام به ثبت نام در جی میل کنید.

مرحله دوم

از طریق این لینک به سایت گوگل مپ با زبان فارسی وارد شوید. تاکید می کنیم که حتما با لینک زبان فارسی وارد شوید.چرا که با تغییراتی که اخیرا گوگل ایجاد کرده است، با زبان انگلیسی برای ثبت مکان روی گوگل مپ برخی مکان های ایران، ممکن است به مشکل بر بخورید.

پس از این که نقشه به طور کامل بارگذاری شد، کادری برای جست و جو نمایان خواهد شد، در این بخش نام شهر و خیابان اصلی را وارد کنید. ممکن است چند خیابان با همان نام در شهر شما وجود داشته باشد، پس به جزئیات دقت کنید. در تصویر فوق مشاهده می کنید که به صورت پیشفرض، شهر تهران و خیابان ولیعصر جست و جو شده است.

مرحله سوم

حال بر روی دکمه منو کلیک کنید.در لیستی که نمایان می گردد، گزینه Add a missing place  به معنای اضافه کردن یک مکان از جا افتاده، را انتخاب کرده تا کار اصلی آغاز گردد.

 مرحله چهارم

این بخش مهمترین مرحله اجرایی شماست. دقت در این بخش بسیار مهم بوده و می بایست حداکثر تلاش خود را به کار بگیرید که تا حد ممکن، نشانگر قرمز رنگ را روی آدرس دقیقتان در نقشه حرکت داده و ثبت کنید. پس از این مرحله، گوگل متوجه آدرس شما شده و کادر آدرس را به صورت اتوماتیک پر می کند. لطفا محتوای این کادر را تغییر ندهید.

کارشناسان رایان وب در کوتاهترین زمان پاسخگوی شما خواهند بود​

ثبت مکان روی گوگل مپ _ مرحله پنجم

مرحله پنجم، مرحله نهایی ثبت مکان روی گوگل می باشد. حال زمان آن فرا رسیده تا اطلاعات مربوط به کسب و کارتان را با دقت وارد کنید و در آخر دکمه ثبت را بفشارید.

نام – Name : نام کسب و کارتان را در این بخش وارد کنید.

Address – نشانی  : این قسمت، پس از ثبت مکان نمای قرمز رنگ، توسط گوگل پر شده است، از تغییر اطلاعات  این قسمت خودداری کنید و اجاره دهید به همان حالتی که هست، باقی بماند.

 دسته بندی – Category : اگر با زبان انگلیسی وارد شده باشید، در این قسمت می بایست دسته بندی کسب و کارتان را به انگلیسی جست و جو نموده و وارد نمایید. توجه داشته باشید که فقط یک دسته بندی را می توانید انتخاب نمایید. اما اگر با زبان فارسی وارد شده باشید، می توانید دسته بندی مورد نظر خود را به فارسی بنویسید.

تلفن – Phone  : شماره تلفن کسب و کارتان را به همراه کد در این بخش وارد کنید. توصیه می شود که از یک شماره تلفن ثابت استفاده کنید. در نظر داشته باشید که بعده ها  هنگام جست و جوی نام کسب و کار شما، شماره تلفن شما به کمک این بخش در دسترس مردم قرار خواهد گرفت.

وبسایت – Website  : در این بخش نشانی وبسایت رسمی خود را وارد می کنید. به این ترتیب از گمراهی مشتریانتان به سایت هایی که تشابه اسمی دارند، جلوگیری می شود.

ساعات کاری – افزودن ساعات کاری – Hours –  Add Hours   : در این بخش شروع و پایان ساعت کاری خود را ثبت می کنیدکه موضوع خوب و قابل توجهی است.

حال وقت آن رسیده که دکمه Submit  یا ارائه را فشار دهید. ممکن است در این مرحله پیامی با این عنوان برای شما نمایان شود :

دست نگه دارید، آیا منظور شما یکی از این مکان هاست؟ سه مکان برای شما نمایش داده می شود. روی گزینه در هرحال ثبت کن کلیک کنید. چرا که این کسب و کار شماست و یقینا پیش از این آن را ثبت نکرده اید.

تبریک می گوییم. حال  موفق ذ به ثبت مکان روی گوگل شده اید، و این ثبت ممکن است بین چند دقیقه تا چند روز، زمان ببرد. پس عجله نکنید.نتیجه کار شما، از طریق ایمیل به حضورتان اطلاع رسانی خواهد شد. . .

آموزش تصویری ثبت آدرس روی گوگل مپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *